Løsninger til store og små

Vi laver alt fra simple apps til tværorganisatoriske it-systemer, der integrerer med eksisterende systemer og øger effektivitet og samarbejde.

Data mig her — data mig der. Når det kommer til den kaotiske dagligdag med data, så oplver små såvel som store virksomheder mange af de samme problemer. Løsningen, og ikke mindst vejen dertil er dog meget fortskellig afhængigt af, hvem I er.

Uanset hvordan vi samarbejder med jer; om vi leverer et færdigt produkt eller kun delvist indgår som udviklingspartner ved videreudvikling på jeres eksisterende system, så garanterer vi den mest opdaterede viden på moderne samspil mellem arbejdsprocesser og tilgængelig teknologier.

Fælles for alt vi laver, er vores kerneværdier.

Seks kerneværdier, vi vægter højt

Brugervenlighed

Avanceret teknologi skal ikke kun være for IT-eksperter. Vi udvikler brugerflader, så de passer til de respektive brugeres teknologiske kendskab, så alle får lige meget ud af det.

Sikkerhed & Cloud

Vores applikationer benytter nyeste sikkerhedsstandarder som sikker og sofistikeret infrastruktur. Datalagring- og behandling efter behov samt automatisk backup opfylder alle ønsker til skallering, vedligeholdelse, lovgivning og ikke mindst stabilitet.

Mobilitet

Produktivitet på farten har aldrig været højere. Med iOS-brugerflader kan brugere benytte systemer, hvor det giver mening, og når det giver mening, og samtidig gøre brug af enheders indbyggede teknologier og sensorer.

Integration

Det kan være svært at fjerne gamle, eksisterende systemer. Derfor er synkronisering med disse en nødvendighed, uanset om det drejer sig om hjemmeside, regnskabsprogram eller noget større. Optimalt set skal brugere kun berøre data i ét primær system.

Innovation

Vores applikationer er altid udviklet med de nyeste tilgængelige teknologier, og gør at de automatisk understøtter, og er forberedte til, fremtidens industrielle standarder inden for sikkerhed, hastighed og mobile funtionaliteter.

Automatisering

Mange manuelle arbejdsprocesser er mere effektve hvis de automatisk kører i baggrunden. Vi prøver at optimere arbejdsgange med kunstig intelligens så brugere ved udførsel af en opgave automatisk starter bagvedliggende processer som ellers tidligere skulle gøres manuelt efterfølgende.

Et skræddersyet produkt kræver et skræddersyet forløb

Hvordan vi arbejder, afhænger af, hvem I er. Nedenfor er vist to eksempler på, hvordan vores indvoldvering kan variere.

Totalleverandør

Samarbejdspartner

Vælg den kategori der bedst matcher jeres situation for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe netop jer.

Mindre virksomhed

1-20 medarbejdere
1 afdeling eller lokation
Begrænset IT-kendskab

Større virksomhed

20-250 medarbejdere
1 eller flere lokationer
Omfattende IT-kendskab

Start rejsen mod en moderniseret hverdag ved at kontakte en ekspert, der forstår din hverdag, og fortæller hvad vi kan gøre for netop dig.